Uutta! SJØ Savustetut ja loimutetut lohi- ja kirjolohifileepalat

Herkulliset, ruodottomat SJØ lohi- ja kirjolohifileet savustettuna ja loimutettuna löytyvät nyt noin 250 gramman palapakkauksina

Escamarin Kuopion tuotannon savustamossa ja loimutuksessa on kovan tason ammattilaiset, jotka tietävät, mitä tarvitaan hyvän lopputuloksen ja herkullisen maun saamiseksi. Mestareiden osaamista pääsee nyt maistelemaan pienemmän porukan herkutteluhetkissä, kun uudella pakkauslinjalla pakataan lohi- ja kirjolohifileepaloja savustettuna ja loimutettuna noin 250 gramman rasiapakkauksiin.


Lisätietoja

Jukka Sipilä
Kaupallinen johtaja
p. 010 406 6508
jukka.sipila@escamar.fi

Tutustu myös

SJØ:n tarina | Tuotteet | Escamar Seafood Oy

Myyntipalvelu: p. 010 406 6501, kalamyynti@escamar.fi