Nyt grillataan kalaa!

Valikoimaamme on tullut herkullisia uutuuksia, joita on nopeaa, helppoa ja mutkatonta valmistaa grillissä.

SJØ Lohilankku sitruunapippuri  on grillaukseen sopiva ruodoton, nahallinen ja valmiiksi maustettu lohifileepala puulankun päällä. Kun kalan paistaa puulaudan päällä grilliritilällä 15 – 20 minuuttia, niin kala saa kevyesti savustetun maun.

SJØ Lohifilee valkosipuli & yrtit on ruodoton ja nahallinen. Se on valmiiksi maustettu ja kevyesti suolattu. Poista kalan päällä oleva kalvo. Tuote voidaan paistaa grillissä alumiinivuoassa imutyynyn kanssa. Aseta vuoka epäsuoraan lämpöön. Laita grillin kansi kiinni tai peitä vuoka alumiinifoliolla. Paista noin 15 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Kala on vain kevyesti suolattu ja voit halutessasi lisätä suolaa kalan pintaan ennen tai jälkeen kypsennyksen.

Maustamattomat, ruodottomat ja nahattomat alumiinirasiaan pakatut SJØ Lohifilee annospalat on kätevää valmistaa: poista muovikalvo, mausta mieleiseksesi ja paista grillissä vuoassa 2-3 minuuttia molemmilta puolilta.

SJØ Pro Burger -kalamurekepihvit ovat kypsiä. Ne on helppo ja nopea lämmittää grillissä joko sellaisinaan syötäviksi tai vaikka hampurilaisten väliin laitettaviksi. Vain pari minuuttia keskilämmöllä molemmilta puolilta, ja pihvit ovat valmiit nautittavaksi.

Herkullista ja terveellistä grilliruokaa vähällä vaivalla!


Lisätietoja

Jukka Sipilä
Kaupallinen johtaja
p. 010 406 6508
jukka.sipila@escamar.fi

Tutustu myös

SJØ:n tarina | Tuotteet | Escamar Seafood Oy

Myyntipalvelu: p. 010 406 6501, kalamyynti@escamar.fi