Kokeile! Liemiäyriäisillä mehevää makua salaattiin, pizzaan, pastaan tai paellaan

Liemiäyriäiset ovat oivia tuotteita kesäsesonkiin. Niistä syntyy helposti hyvää hetkessä.

SJØ Isoja Katkarapuja liemessä MSC 250/150 gSJØ Valkokatkaravun pyrstöjä liemessä ASC 250/150 gSJØ Punaravun pyrstöjä liemessä 250/150 gSJØ Valkokatkaravun pyrstöjä valkosipuliöljyssä ASC 250/125 g - UUTUUS!

Liemiäyriäiset löytyvät kaupan tuorehyllystä. Niitä ei tarvitse kuoria tai sulattaa, sen kun vain ottaa äyriäispurkin jääkaapista, kaataa liemen pois ja syö. Kaikki aidot, merelliset mautkin pysyvät tallella eivätkä katoa äyriäisiä sulatellessa.

Muurikkapannulla äyriäisistä syntyy näppärästi espanjalainen paella tai itämainen vokki. Muutamalla ravunpyrstöllä saa salaattiannoksesta näyttävän – ja muistathan herkulliset toast skagen katkarapuvoileivät? Nehän ovat ylellisen maukasta kesäherkkua!


Lisätietoja

Jukka Sipilä
Kaupallinen johtaja
p. 010 406 6508
jukka.sipila@escamar.fi

Tutustu myös

SJØ:n tarina | Tuotteet | Escamar Seafood Oy

Myyntipalvelu: p. 010 406 6501, kalamyynti@escamar.fi