Escamar lanseeraa uuden, laadukkaan SJØ-kalatuoteperheen

Escamar Seafood Oy on lanseerannut uuden SJØ-kala- ja äyriäistuoteperheen, joka tarjoaa kuluttajalle laajan kattauksen upeita makuelämyksiä. Tuoteperhe sisältää erilaisia monikäyttöisiä tuotteita vaativien kuluttajien monenlaisiin tarpeisiin.

Uusi brändi kalatuotemarkkinoille

SJØ tarkoittaa norjaksi merta. Kala on tärkeä osa niin Suomen kuin Norjankin ruokakulttuuria. Molemmat kansat rakastavat kalaa – se on yhteinen kielemme. Meille on yhteistä intohimo kalaan, veteen ja kalastukseen. Siksi vesien ja tuotteiden puhtaus on meille aivan erityisen tärkeää.

Uusi SJØ-brändi on tulosta suomalaisten ja norjalaisten kalaosaamisen yhdistämisestä. Se kunnioittaa meren antimia ja alkuperää, ja takaa kuluttajalle tuotteiden ensiluokkaisen laadun. Suurin osa herkullisista SJØ-tuotteista valmistetaan Kuopiossa Kallaveden rannalla.

Uudella brändillä Escamarin tavoitteena on kasvattaa koko kalatuoteryhmää ja innostaa kuluttajia kokeilemaan kalaa ja äyriäisiä. Samalla se haluaa lisätä tietoisuutta merenelävistä raaka-aineena.

Tuote, johon on helppo tarttua

SJØ tarjoaa tuotteita, joihin kuluttajan on helppo tarttua. SJØ-tuotteet sopivat hyvin nykyajan kuluttajatrendiin, joka suosii keveyttä, terveellisyyttä ja vastuullisuutta. Tuotteiden raaka-aineet nousevat puhtaasta vedestä, ja tuotantotapa perustuu eettisyyteen, vastuullisuuteen ja tinkimättömään osaamiseen.

SJØ-brändi on lupaus tuotteiden tuoreudesta ja laadusta sekä kunnioituksesta niiden alkuperää kohtaan.


Lisätietoja

Jukka Sipilä
Kaupallinen johtaja
p. 010 406 6508
jukka.sipila@escamar.fi

Tutustu myös

SJØ:n tarina | Tuotteet | Escamar Seafood Oy

Myyntipalvelu: p. 010 406 6501, kalamyynti@escamar.fi