SJØ pastaSÄLÄ
Kylmäsavustettuja, nahattomia lohi- ja -kirjolohipaloja ruoanvalmistukseen.
Toisen hävikki on toisen herkku! SJØ Sälä -tuotteissa hyödynnetään Kuopion tuotannossa syntyvää sivuvirtaa, kun hukkapalat otetaan talteen ja ne pakataan rasiaan kotikokkien ruoanvalmistusta helpottamaan.
Kypsennettävä: kokeile pastaan, keittoon, kiusaukseen, pizzaan, lämpimiin voileipiin, piirakkaan…
Sulatettu: ei saa jäädyttää uudelleen.
Kuvaus
SJØ Sälä -tuotteet ovat Escamar Seafoodin vastaisku ruokahävikkiin. Elintarviketeollisuuden osuus ruokahävikistä on 20 %. Escamarilla hyödynnetään Kuopion tuotannossa syntyvää sivuvirtaa, kun hukkapalat otetaan talteen ja ne pakataan rasiaan kotikokkien ruoanvalmistusta helpottamaan. Kotitalouksien on siis helppo liittyä hävikkivastarintaan käyttämällä lempikalaruokiin SJØ Sälä -tuotteita.
Ravintosisältö / 100 g | |
---|---|
Energia | 680 kJ, 160 kcal |
Rasva | 11 g |
josta tyydyttynyttä | 2,0 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 16 g |
Suola | 2,5 g |