Kuvaus
Kysy tätä tuotetta kaupan kalaosaston palvelupisteeltä. Osterit syödään yleensä sellaisenaan raakoina. Perinteisiä lisukkeita ovat sitruunalohkot tai hyvä viinietikka tai vaalea balsamico salottisipulin kera. Osteria kuuluu pureskella, jotta sen koko makumaailma avautuu. Kokonaisena nieltynä suuhun jää ainoastaan meren maku. Jokaisen osterin maku on yksilöllinen ja makuun vaikuttaa, millä alueella ja millaisessa vedessä osteri on kasvanut.
Ravintosisältö / 100 g | |
---|---|
Energia | 177 kJ, 42 kcal |
Rasva | 1,5 g |
josta tyydyttynyttä | 0,3 g |
Hiilihydraatit | 0,8 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 6,4 g |
Suola | 0,6 g |