Kuvaus
VALMISTUSOHJE: Poista kalan päällä oleva kalvo. Tuote voidaan paistaa alumiinivuoassa imutyynyn kanssa. Voit lisätä halutessasi suolaa kalaa pintaan ennen tai jälkeen kypsennyksen.
Uunissa: 200 °C / 15 – 18 min.
Pannulla: Paista voissa tai öljyssä 6 minuuttia; ensin 4 minuuttia nahkapuoli alaspäin, käännä ja paista vielä 2 minuuttia toiselta puolelta.
Grillissä: Aseta vuoka epäsuoraan lämpöön. Laita grillin kansi kiinni tai peitä vuoka alumiinifoliolla. Paista n. 15 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Ravintosisältö / 100 g | |
---|---|
Energia | 1060 kJ, 254 kcal |
Rasva | 17 g |
josta tyydyttynyttä | 2,8 g |
Hiilihydraatit | 4,3 g |
josta sokereita | 1,0 g |
Proteiini | 21 g |
Suola | 0,7 g |