Kuvaus
Tuore lohifilee vakuumipakkauksessa. Ei lisättyä suolaa. Suolapitoisuus on tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Lohifileen eri leikkuuasteet:
A-leikattu lohifilee: Selkäruoto ja kylkiruodot on poistettu | Kidusluu on poistettu | Huomioi, että pystyruotoja ei ole poistettu, joten nypi ne pois ennen ruoanvalmistusta.
B-leikattu lohifilee: Selkäruoto ja kylkiruodot on poistettu | Kidusluu on poistettu | Kaikki evät ja eväruodot on poistettu | Selkä- ja vatsarasva on poistettu | Huomioi, että pystyruotoja ei ole poistettu, joten nypi ne pois ennen ruoanvalmistusta.
C-leikattu lohifilee: Selkäruoto ja kylkiruodot on poistettu | Kidusluu on poistettu | Kaikki evät ja eväruodot on poistettu | Selkä- ja vatsarasva on poistettu | Pystyruodot on poistettu koneellisesti (98 %, saattaa sisältää yksittäisiä ruotoja).
D-leikattu lohifilee: Selkäruoto ja kylkiruodot on poistettu | Kidusluu on poistettu | Kaikki evät ja eväruodot on poistettu | Selkä- ja vatsarasva on poistettu | Pyrstöpala poistettu | Pystyruodot on poistettu koneellisesti (98 %, saattaa sisältää yksittäisiä ruotoja).
Lohi on herkullista tuoresuolattuna, keitettynä, paistettuna, grillattuna, uunissa kuorrutettuna, pataruuissa ja keitoissa.
Uunilohi valmistuu helposti, kun ensin sirottelet fileen pintaan suolaa ja kypsennät sitten uunissa 175 °C asteessa noin 25 minuuttia. Kypsymisaika riippuu fileen paksuudesta. Tarjoa uunilohi perunoiden ja salaatin kera. Lohifileen voi myös paloitella annospaloiksi ja paistaa pannulla.
Vakuumipakkauksen voi kierrättää muovinkierrätyksessä.
Ravintosisältö / 100 g | |
---|---|
Energia | 800 kJ, 200 kcal |
Rasva | 14 g |
josta tyydyttynyttä | 2,6 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 19 g |
Suola | 0,1 g |