
SJØ Kirjolohifilee, C-leikkaus, ruodoton, superior, vakuumi
Share
Kuvaus
Kirjolohi on herkullista tuoresuolattuna, keitettynä, paistettuna, grillattuna ja uunissa kuorrutettuna. Se sopii mainiosti myös patoihin ja keittoihin. C-leikattu kirjolohifilee: Selkäruoto ja kylkiruodot on poistettu | Kidusluu on poistettu | Kaikki evät ja eväruodot on poistettu | Selkä- ja vatsarasva on poistettu | Pystyruodot poistettu 98 – 100 %. Superior on paras laatuluokitus kirjolohelle ja tarkoittaa täysin virheetöntä, vahvan punalihaista kalaa. Ei lisättyä suolaa. Suolapitoisuus on tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Ravintosisältö / 100 g | |
---|---|
Energia | 650 kJ, 150 kcal |
Rasva | 10 g |
josta tyydyttynyttä | 1,9 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 17 g |
Suola | 0,1 g |