
SJØ Kampasimpukan liha, MSC-sertifioitu
Kuvaus
Kysy tätä tuotetta kaupan kalaosaston palvelupisteeltä. Kampasimpukoita ei tarvitse ostaa kuin kaksi tai kolme kappaletta ruokailijaa kohden. Valuta kampasimpukoiden päälle hieman hyvälaatuista oliiviöljyä, suolaa ja pippuria ennen paistamista. Kääntele simpukoita öljyssä käsin. Huomioi, että pannun täytyy olla todella kuuma ennen paistamisen aloittamista. Aseta pannulle korkeintaan neljä simpukkaa kerrallaan: jos simpukoita on liikaa, ne alkavat höyrytä eivätkä paistu kunnolla. Saat rapean paistopinnan, jos et kääntele tai tarkista paistumisastetta välillä vaan odotat kaksi minuuttia ja käännät simpukat siinä vaiheessa. Paista vielä toiset kaksi minuuttia simpukoiden toista puolta. Tarjoa simpukoiden lisäkkeenä salaattia, yrttejä, sieniä tai katkarapuja.
Ravintosisältö / 100 g | |
---|---|
Energia | 304 kJ, 72 kcal |
Rasva | 0,5 g |
josta tyydyttynyttä | 0,2 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 16 g |
Suola | 0,1 g |