Snart är du också fast!Varierande och god mat av det bästa från söt- och saltvatten

Eftersom fisk är vår passion vill vi hjälpa dig lära dig mer om dessa fantastiska råvaror och laga den bästa maten av dem. I vårt receptbibliotek hittar du anvisningar för hur du trollar fram delikatesser av fisk och skaldjur som gör dig mållös.

Varför ska man äta mer fisk?

HALSTRAD REGNBÅGSLAXFILÉ

Tycker du att det är svårt att grilla fisk? Lägger du filén mellan halster är det lätt som en plätt!

GRILLAD FISK MED GRÄDDFILSSÅS

Grilla fisk och servera med en fräsch sås!

KOREANSKA BBQ-SPETT

I Korea grillar man mycket, och smakerna är helt fantastiska!

KORIANDERABBORRE

Grillad abborre med hetta från chili, dekorerad med koriander.

SPARRIS MED KALLRÖKT LAX OCH VITMÖGELOST

Kokt sparris smakar utmärkt med kallrökt lax och vitmögelost.

FLÄSKNOISETTE MED GRAVAD LAX

Rama gärna in fläsknoisetten med god gravad lax.

RÖKT FISK OCH HALLOUMI

Halloumi är vegetarianernas och ungdomarnas favorit. Grilla den med regnbågslax och vattenmelon.

RÖKT REGNBÅGSLAX MED RÖKKORV- OCH OSTBLANDNING

När man röker fisk kan man vara kreativ. Man kan lägga i t.ex. länkkorv och ost.

TERIYAKIFISK OCH KÅL

Nykål är ett roligt tillbehör till grillad fisk.

SPETT MED JÄTTERÄKOR OCH LAX

Spett med lax, vannameiräka och gravad lax kräver lite arbete, men är hur goda som helst.

SPETT MED GRAVAD LAX OCH SKALDJUR

Lättlagade spett med frisk citronsmak!