Snabb pasta med rökt fisk

En fyllig pasta som passar bra t.ex. på sommaren.


Tillagningstid: mindre än 15 minuter

Portioner: 4


Ingredienser

3 msk  rybsolja

½ påse (à 200 g) fryst tärnad lök

1 påse (à 200 g) frysta ärter

½ påse (à 150 g) fryst spenat

         finhackade vitlöksklyftor

2 dl      havregrädde

1 tsk    chilipasta

Serveras med

600 g   SJØ rökt lax (*

4 portioner       kokt pasta

en näve           basilikablad

(*Säljs i delikatessdisken

Tillagning

Stek löktärningarna gyllenbruna i vegetabilisk olja. Tillsätt ärterna, spenaten och vitlöken. Hetta upp och tillsätt havregrädden och chilipastan. Rör ner den kokta pastan. Lägg upp på tallrikar och lägg på rökt lax i bitar. Dekorera med basilika.