Sås med regnbågslax och champinjoner
Grädde + regnbågslax + champinjoner = en fantastisk kombination!
Tillagningstid: mindre än 15 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
1 msk rybsolja
1 dl tärnad lök
300 g SJØ strimlad regnbågslax
1 burk crème fraîche med chili och paprika (Creme Bonjour)
1 paket champinjoner
1 msk hackad dill
Serveras med
1 påse (750 g) ugnsgrönsaker (frysta)
Tillagning
Steg 1
Tillaga ugnsgrönsakerna enligt anvisningarna på förpackningen.
Steg 2
Häll en skvätt olja i en stekpanna och stek den tärnade löken gyllenbrun. Tillsätt champinjonerna och stek en stund till.
Steg 3
Tillsätt den strimlade regnbågslaxen. När fisken är klar, skeda ner crème fraîche i stekpannan och smaksätt med dill. Avnjut med ugnsgrönsaker.