Sås med regnbågslax och champinjoner

Grädde + regnbågslax + champinjoner = en fantastisk kombination!


Tillagningstid: mindre än 15 minuter

Portioner: 2


Ingredienser

1 msk  rybsolja

1 dl      tärnad lök

300 g   SJØ strimlad regnbågslax

1 burk  crème fraîche med chili och paprika (Creme Bonjour)

1 paket            champinjoner

1 msk  hackad dill

Serveras med

1 påse (750 g) ugnsgrönsaker (frysta)

Tillagning

Steg 1

Tillaga ugnsgrönsakerna enligt anvisningarna på förpackningen.

Steg 2

Häll en skvätt olja i en stekpanna och stek den tärnade löken gyllenbrun. Tillsätt champinjonerna och stek en stund till.

Steg 3

Tillsätt den strimlade regnbågslaxen. När fisken är klar, skeda ner crème fraîche i stekpannan och smaksätt med dill. Avnjut med ugnsgrönsaker.