Pasta med regnbågslax och grönsaker


Tillagningstid: Mindre än ½ timme

Portioner: 4


Ingredienser

3 msk  rybsolja

2 askar (à 300 g) SJØ strimlad regnbågslax

2 ½ dl  matlagningsgrädde

12        körsbärstomater

         paprika i bitar

en halv zucchini i tunna skivor

1 dl      purjolök i ringar

1 msk  dill

1          vitlöksklyfta

Serveras med

400 g   färsk pasta

½ dl     parmesanost

Tillagning

Steg 1

Laga denna rätt med två stekpannor: en vanlig stekpanna och en wok eller liknande. Hetta upp en skvätt vegetabilisk olja i båda. Stek den strimlade fisken i den ena och woka tomater, paprika, zucchini och purjolök i den andra.

Steg 2

Koka färsk pasta som tillbehör. Tillsätt matlagningsgrädde i fisken och låt småkoka en stund.

Steg 3

Blanda fisken med grönsakerna. Tillsätt en eller två finhackade vitlöksklyftor. Smaksätt med rejält med färsk dill.

Steg 4

Lägg upp pastan på tallrikar och servera med riven parmesanost.