Pasta med regnbågslax och gräslök
Smaksatt färskost ger pastan ny smak!
Tillagningstid: mindre än 15 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
1 msk rybsolja
2 askar (à 300 g) SJØ mjukt pepprig strimlad regnbågslax
1 bit purjolök
1 saltgurka
2 ½ dl matlagningsgrädde
1 dl färskost med gräslök
1 vitlöksklyfta
1 tsk citronpeppar
Serveras med
1 ask färskpasta, kokt
4 strån gräslök
Tillagning
Steg 1
Häll en skvätt olja i en panna och stek fisken. Strimla purjolöken och tärna saltgurkan och tillsätt dem och färskosten i pannan.
Steg 2
Krydda med vitlök och citronpeppar.
Steg 3
Koka färskpastan och lägg upp på en tallrik med såsen. Strö över hackad gräslök.