Pasta med regnbågslax och gräslök

Smaksatt färskost ger pastan ny smak!


Tillagningstid: mindre än 15 minuter

Portioner: 4


Ingredienser

1 msk  rybsolja

2 askar (à 300 g) SJØ mjukt pepprig strimlad regnbågslax

1 bit     purjolök

         saltgurka

2 ½ dl  matlagningsgrädde

1 dl      färskost med gräslök

         vitlöksklyfta

1 tsk    citronpeppar

Serveras med

1 ask   färskpasta, kokt

4 strån gräslök

Tillagning

Steg 1

Häll en skvätt olja i en panna och stek fisken. Strimla purjolöken och tärna saltgurkan och tillsätt dem och färskosten i pannan.

Steg 2

Krydda med vitlök och citronpeppar.

Steg 3

Koka färskpastan och lägg upp på en tallrik med såsen. Strö över hackad gräslök.