Couscous med regnbågslax och ärter
Couscous är ett behändigt tillbehör som smakar bäst med en rejäl portion bladpersilja och tomat.
Tillagningstid: Mindre än ½ timme
Portioner: 2
Ingredienser
1 msk rybsolja
70 g tärnad lök
300 g SJØ strimlad regnbågslax
1 påse (200 g) frysta ärter
1 paket (285 g) svarta bönor
Serveras med
2 dl couscous
2 dl bladpersilja
2 plommontomater, tärnade
1 lime
1 tsk svartpeppar
1 tsk salt
ett gott bröd
Tillagning
Steg 1
Hetta upp vegetabilisk olja i en panna och stek löken tills den är mjuk. Tillsätt den strimlade fisken och stek den tills den är genomstekt.
Steg 2
Tillsätt ärter och avrunna bönor. Hetta upp.
Steg 3
Tillaga couscousen enligt anvisningarna på förpackningen.
Steg 4
Rör ihop ingredienserna och fräscha upp dem med en rejäl skvätt limesaft.