Couscous med regnbågslax och ärter

Couscous är ett behändigt tillbehör som smakar bäst med en rejäl portion bladpersilja och tomat.


Tillagningstid: Mindre än ½ timme

Portioner: 2


Ingredienser

1 msk  rybsolja

70 g     tärnad lök

300 g   SJØ strimlad regnbågslax

1 påse (200 g) frysta ärter

1 paket (285 g)           svarta bönor

Serveras med

2 dl      couscous

2 dl      bladpersilja

         plommontomater, tärnade

1          lime

1 tsk    svartpeppar

1 tsk    salt

ett gott bröd

Tillagning

Steg 1

Hetta upp vegetabilisk olja i en panna och stek löken tills den är mjuk. Tillsätt den strimlade fisken och stek den tills den är genomstekt.

Steg 2

Tillsätt ärter och avrunna bönor. Hetta upp.

Steg 3

Tillaga couscousen enligt anvisningarna på förpackningen.

Steg 4

Rör ihop ingredienserna och fräscha upp dem med en rejäl skvätt limesaft.