Snart är du också fast!Varierande och god mat av det bästa från söt- och saltvatten

Eftersom fisk är vår passion vill vi hjälpa dig lära dig mer om dessa fantastiska råvaror och laga den bästa maten av dem. I vårt receptbibliotek hittar du anvisningar för hur du trollar fram delikatesser av fisk och skaldjur som gör dig mållös.

Varför ska man äta mer fisk?

Förlorade ägg, rökt fisk och bön- och paprikatillbehör

Förlorade ägg är en delikatess för många. Och ägg i alla former smakar gott med fisk.

Ugnsbakad lax med dillmajonnäs

Ugnsbakad fisk med snabb dillmajonnäs – enkel mat för både vardag och fest.

Ugnsbakad potatis med fyllning av gravad lax

Ugnsbakad potatis sköter sig själv i ugnen. Med en snabblagad fyllning blir den lite lyx i vardagen!

Getostsmörgåsar

Getostsmörgåsar smakar gott till jul och midsommar, både morgon och kväll.

Skaldjurskruka

Räkor och färdig tomatsoppa blir smakrik krukmat.

Räk- och melonsalsa med avokado

Smakrik förrätt eller kvällssnacks av avokado, räkor och honungsmelon.

Räksallad och rökt fisk

Rökt fisk är perfekt till en sallad för t.ex. picknicken.

Räkbaguette

Ungdomar tycker om när man trycker en saftig baguett i handen på dem.

Het räkavokado

Testa varm avokado för omväxlings skull!

Spett med jätteräkor och lax

Spett med lax, vannameiräka och gravad lax kräver lite arbete, men är hur goda som helst.

Spett med gravad lax och skaldjur

Lättlagade spett med frisk citronsmak!

Pasta med vannameiräkor och avokado

Njut av en god avokadopasta med vannameiräkor. Gör pastan själv eller använd färdig färsk spenatpasta.

Wokade svartpepparräkor

Grejen med en snabb räkwok i asiatisk stil är rostad svartpeppar.