Escamar lanserar en ny, fenomenal produktfamilj SJØ med fiskprodukter av hög kvalitet

Escamar Seafood Oy har lanserat en ny produktfamilj med fisk- och skaldjursprodukter med namnet SJØ. Den innehåller ett brett utbud av produkter som uppfyller de mångsidiga behoven hos konsumenter med höga krav.

Nytt varumärke på marknaden

SJØ är det norska ordet för hav. Fisk är en viktig del i såväl den finska som den norska matkulturen. Båda nationer älskar fisk – det är vårt gemensamma språk. Vi delar passionen för fisk, vatten och fiske. Därför är rena vatten och särskilt kvalitativa produkter viktiga för oss.

Det nya varumärket uppstod när man kombinerade finska och norska kunskaper om fisk. Man respekterar havets gåvor och ursprung och garanterar förstklassig kvalitet på produkterna. De delikata SJØ-produkterna framställs i Kuopio vid sjön Kallavesi.

Med det nya varumärket vill Escamar utöka hela sin fiskproduktgrupp genom att inspirera konsumenterna att prova på fisk och skaldjur i olika format. Samtidigt vill man öka kunskaperna om råvaror från havet.

En produkt du lätt kan fastna för

SJØ är ett varumärke som konsumenterna har lätt att ta till sig. Produkterna i SJØ passar väl in i dagens konsumenttrend, som lyfter fram lätthet, sundhet och ansvar. Produkternas råvaror kommer från rena vatten och produktionen bygger på etiska värden, ansvar och kunskaper av högsta klass.

Varumärket är ett löfte om rena produkter av hög kvalitet och respekt för deras ursprung.


Mer information

Jukka Sipilä
Kommerciell direktör
tel. 010 406 6508
jukka.sipila@escamar.fi

Bekanta dig också med

Historien om SJØ | Produkter | Escamar Seafood Oy

Försäljningstjänst: tel. 010 406 6501, kalamyynti@escamar.fi