Sinäkin jäät pian koukkuun!Makeiden ja suolaisten vesien antimista monipuolista, hyvää ruokaa.

Koska kala on intohimomme, haluamme auttaa sinua tutustumaan näihin upeisiin raaka-aineisiin ja tekemään niistä helposti parasta pöytään. Reseptikirjastostamme löydät ohjeita, joiden avulla loihdit kalasta ja äyriäisistä herkkuja, jotka vievät kielen mennessään!

Miksi syödä enemmän kalaa

KUUMAT KATKARAPUAVOKADOT

Kokeile vaihteeksi avokadoja lämpiminä!

KATKARAPU-SUB

Nuoriso tykkää, kun käteen tyrkätään mehevä SUB.

KATKARAPU-MELONISALSA AVOKADOLLA

Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.

VUOHENJUUSTOLEIVÄT

Vuohenjuustoleivät maistuvat jouluna ja juhannuksena, aamulla ja illalla.

SUURET OLIIVIT JA PAISTETTU GRAAVILOHI

Pannulla paistettu graavikala oliivien kera on maukas huikopala.

SINAPPISILAKAT

Itse tehdyistä sinappisilakoista loihdit naposteltavaa niin juhlapöytään kuin välipalaleivän päällekin.

SAVUKALATAHNA

Savukalatahna on proteiinipitoinen, vähärasvainen leivänpäällinen.

RUUKKUSIIKA

Ilahduttavan uudenlainen kalaherkku vaikka joulu- tai buffet-pöytään

REMOULADE-KASTIKE JA SAVUKIRJOLOHI

Remoulade-kastike on monikäyttöinen ja sopii niin juhlaan kuin arkiseen SUBiin.

MELONISALSA JA SAVUKIRJOLOHI

Melonisalsa on maukas ja näyttävä lisäke savukalalle.

MARINOIDUT SAVUSILAKAT

Savusilakat saavat lisäytyä kirpsakasta marinadista. Sopii vaikka leivän päälle.

LOHIPASTRAMI

Herkullinen tapa valmistaa lohta noutopöytään tai salaattiin.

LOHIBAGELIT

Savu- ja kylmäsavukala on kerrassaan maukas täyte muhkeille bageleille.

KULIBJAKA ELI LOHIPIIRAKKA

Tämä suolainen piirakka maistuu vaikka iltapalana.

HERKKULAUTA

Nopea mutta näyttävä tarjoilu rentoihin juhliin ja illanviettoon.

GRAAVISILAKKAVOILEIPÄ

Silakka maistuu myös leivällä! Voit tarjota silakkavoileivät esimerkiksi alkuruokana tai huikopalana.