Sinäkin jäät pian koukkuun!Makeiden ja suolaisten vesien antimista monipuolista, hyvää ruokaa.

Koska kala on intohimomme, haluamme auttaa sinua tutustumaan näihin upeisiin raaka-aineisiin ja tekemään niistä helposti parasta pöytään. Reseptikirjastostamme löydät ohjeita, joiden avulla loihdit kalasta ja äyriäisistä herkkuja, jotka vievät kielen mennessään!

Miksi syödä enemmän kalaa

KIRJOLOHI-ÄYRIÄISVARTAAT

Raikkaan sitruunaiset vartaat valmistuvat vaivatta!

JÄTTIKATKARAPU-LOHIVARTAAT

Lohi-valkokatkarapu-graavilohivartaat vaativat askartelua, mutta ovat kerrassaan herkullisia.

TERIYAKIKALAA JA KAALIA

Varhaiskaali on hauska lisäke grillatulle kalalle.

SAVUSTETTU KIRJOLOHI SAVUMAKKARA-JUUSTOSEOKSEN KERA

Savustettaessa kalaa voi olla luova. Pönttöön voi lisätä vaikka lenkkiä ja juustoa.

SAVUKALAA JA HALLOUMIA

Halloumi on kasvissyöjien ja nuorison suosikki. Grillaa sitä kirjolohen ja vesimelonin kanssa.

PORSAAN FILEENOISETIT GRAAVILOHELLA

Porsaan fileenoisetit voit kehystää maukkaasti graavilohella.

PARSAA KYLMÄSAVULOHELLA JA VALKOHOMEJUUSTOLLA

Keitetty parsa kannattaa herkutella kylmäsavulohen ja valkohomejuuston kera.

KORIANTERIAHVENET

Chilistä tulistuvaa ahventa grillissä korianterilla kruunattuna.

KOREALAISET BBQ-VARTAAT

Koreassa grillataan paljon ja maut ovat kohdallaan!

HALSTRATTU KIRJOLOHIFILEE

Pidätkö kalan grillaamista haastavana? Et enää, kun pujotat fileen halsterin väliin.

GRILLIKALAA KERMAVIILIKASTIKKEELLA

Kala grilliin ja raikasta kastiketta päälle!