Wokatut mustapippurikatkaravut
Aasialaistyylisen, nopean katkarapuwokin juju on paahdetut mustapippurit.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 6
Ainekset
2 rkl kokonaisia mustapippureita
2 rkl rypsiöljyä
6 valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
2 rs (à 280 g/150 g) SJØ-valkokatkaravunpyrstöjä
1 rkl osterikastiketta
2 tl makeaa tummaa soijakastiketta
kourallinen tuoretta korianteria silputtuna
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Paahda mustapippureita kuumalla pannulla ilman rasvaa ja hienonna ne morttelissa.
Vaihe 2
Kuullota valkosipuli wokpannussa kasviöljyssä.
Vaihe 3
Valuta valkokatkaravut ja lisää ne pannulle. Paista sekoitellen minuutti, lisää osteri- ja soijakastikkeet ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Lisää paahdetut mustapippurit, kuumenna ja viimeistele herkku kourallisella korianterisilppua.
Vaihe 4
Tarjoa heti hyvän leivän kera tai salaatin höysteenä.