Wokatut mustapippurikatkaravut

Aasialaistyylisen, nopean katkarapuwokin juju on paahdetut mustapippurit.


Valmistusaika: Alle ½ tuntia

Annoksia: 6


Ainekset

2 rkl     kokonaisia mustapippureita

2 rkl     rypsiöljyä

         valkosipulinkynttä ohuina viipaleina

2 rs (à 280 g/150 g) SJØ-valkokatkaravunpyrstöjä

1 rkl     osterikastiketta

2 tl       makeaa tummaa soijakastiketta

kourallinen       tuoretta korianteria silputtuna

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Paahda mustapippureita kuumalla pannulla ilman rasvaa ja hienonna ne morttelissa.

Vaihe 2

Kuullota valkosipuli wokpannussa kasviöljyssä.

Vaihe 3

Valuta valkokatkaravut ja lisää ne pannulle. Paista sekoitellen minuutti, lisää osteri- ja soijakastikkeet ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Lisää paahdetut mustapippurit, kuumenna ja viimeistele herkku kourallisella korianterisilppua.

Vaihe 4

Tarjoa heti hyvän leivän kera tai salaatin höysteenä.