Uunilohi ja tillimajoneesi

Uunikalaa ja nopea tillimajoneesi - helppoa ruokaa arkeen ja juhlaan.


Valmistusaika: Alle ½ tuntia

Annoksia: 4


Ainekset

¾ dl     majoneesia

1 dl      kermaviiliä

nippu   tilliä hienonnettuna

½         sitruunan mehu

ripaus  suolaa

Tarjoiluun

1 kpl    SJØ-lohifilee (*

perunamuusia

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 1 tunti.

Vaihe 2

Laita lohifilee voideltuun uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Valmista kalan kypsyessä perunamuusi.

Vaihe 3

Tarkista kalan kypsyys ja tarjoa tillimajoneesin ja perunamuusin kanssa.