Uunilohi ja tillimajoneesi
Uunikalaa ja nopea tillimajoneesi - helppoa ruokaa arkeen ja juhlaan.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 4
Ainekset
¾ dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
nippu tilliä hienonnettuna
½ sitruunan mehu
ripaus suolaa
Tarjoiluun
1 kpl SJØ-lohifilee (*
perunamuusia
(*Tuote myydään palvelutiskiltä
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 1 tunti.
Vaihe 2
Laita lohifilee voideltuun uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Valmista kalan kypsyessä perunamuusi.
Vaihe 3
Tarkista kalan kypsyys ja tarjoa tillimajoneesin ja perunamuusin kanssa.