Teriyakikalaa ja kaalia

Varhaiskaali on hauska lisäke grillatulle kalalle.


Valmistusaika: Alle ½ tuntia

Annoksia: 4


Ainekset

1 kg     SJØ-kirjolohifileetä (*

2 rkl     rypsiöljyä

         kaalisiivua

1 rkl     teriyakisiirappia

1 tl       sormisuolaa

1 rkl     balsamicosiirappia

Tarjoiluun

1 tl    punaista chiliä silputtuna

1 rkl     seesaminsiemeniä

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Lorauta parilalle tilkka rypsiöljyä. Leikkaa kirjolohifileestä annospaloja ja pujota ne varrastikkuihin. Pariloi kirjolohifileevartaat keskilämmöllä kypsäksi. Nosta parilalle myös reilut kaalisiivut.

 

Vaihe 2

Mausta kalavartaat teriyakisiirapilla ja sormisuolalla. Nosta kaalisiivut lautaselle ja lorauta balsamicosiirappia niiden päälle. Asettele kalavartaat kaalisiivujen päälle.

Vaihe 3

Ripottele päälle haluamasi määrä punaista chiliä silputtuna. Paahda parilalla kourallinen seesaminsiemeniä ja viimeistele annos siemenillä.