Teriyakikalaa ja kaalia
Varhaiskaali on hauska lisäke grillatulle kalalle.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 4
Ainekset
1 kg SJØ-kirjolohifileetä (*
2 rkl rypsiöljyä
8 kaalisiivua
1 rkl teriyakisiirappia
1 tl sormisuolaa
1 rkl balsamicosiirappia
Tarjoiluun
1 tl punaista chiliä silputtuna
1 rkl seesaminsiemeniä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Lorauta parilalle tilkka rypsiöljyä. Leikkaa kirjolohifileestä annospaloja ja pujota ne varrastikkuihin. Pariloi kirjolohifileevartaat keskilämmöllä kypsäksi. Nosta parilalle myös reilut kaalisiivut.
Vaihe 2
Mausta kalavartaat teriyakisiirapilla ja sormisuolalla. Nosta kaalisiivut lautaselle ja lorauta balsamicosiirappia niiden päälle. Asettele kalavartaat kaalisiivujen päälle.
Vaihe 3
Ripottele päälle haluamasi määrä punaista chiliä silputtuna. Paahda parilalla kourallinen seesaminsiemeniä ja viimeistele annos siemenillä.