Sinäkin jäät pian koukkuun!Makeiden ja suolaisten vesien antimista monipuolista, hyvää ruokaa.

Koska kala on intohimomme, haluamme auttaa sinua tutustumaan näihin upeisiin raaka-aineisiin ja tekemään niistä helposti parasta pöytään. Reseptikirjastostamme löydät ohjeita, joiden avulla loihdit kalasta ja äyriäisistä herkkuja, jotka vievät kielen mennessään!

Miksi syödä enemmän kalaa

KIRJOLOHI-KASVISPASTA

Kotoisaa kalapastaa kesäkurpitsalla ja valkosipulilla.

KIRJOLOHI-HERNEKUSKUS

Kuskus on näppärä lisäke, joka huutaa seurakseen reilua lehtipersilja- ja tomaattiannosta.

KIRJOLOHI-HERKKUSIENIKASTIKE

Kerma + kirjolohi + herkkusienet = toimiva yhdistelmä!

KESÄN SALAATTI

Kepeä salaatti maistuu kesällä.

KATKARAPUSALAATTI JA SAVUKALA

Savukalasta saa kivoja salaatteja vaikka piknikille mukaan otettavaksi.

KATKARAPUPASTA

Pastan kiehumisajan käytät kätevästi kastikkeen tekoon, ja ruoka on valmis! Samalla ehdit jopa wokata kasvikset aterialle.

HÖYRYTETTYÄ KALAA JA PAPUJA

Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.

HOISIN-GLASEERATTU LOHI

Lohi maistuu aasialaisittain valmistettuna!

HERKKULAUTA

Nopea mutta näyttävä tarjoilu rentoihin juhliin ja illanviettoon.

HALSTRATTU KIRJOLOHIFILEE

Pidätkö kalan grillaamista haastavana? Et enää, kun pujotat fileen halsterin väliin.

GRILLIKALAA KERMAVIILIKASTIKKEELLA

Kala grilliin ja raikasta kastiketta päälle!

GRAAVISILAKKAVOILEIPÄ

Silakka maistuu myös leivällä! Voit tarjota silakkavoileivät esimerkiksi alkuruokana tai huikopalana.

BASILIKA-TOMAATTIHÖYSTETTY LIPEÄKALA

Lipeäkalan kanssa sopivat myös italian maut.