Sinäkin jäät pian koukkuun!Makeiden ja suolaisten vesien antimista monipuolista, hyvää ruokaa.
Koska kala on intohimomme, haluamme auttaa sinua tutustumaan näihin upeisiin raaka-aineisiin ja tekemään niistä helposti parasta pöytään. Reseptikirjastostamme löydät ohjeita, joiden avulla loihdit kalasta ja äyriäisistä herkkuja, jotka vievät kielen mennessään!
KIRJOLOHI-KASVISPASTA
Kotoisaa kalapastaa kesäkurpitsalla ja valkosipulilla.
KIRJOLOHI-HERNEKUSKUS
Kuskus on näppärä lisäke, joka huutaa seurakseen reilua lehtipersilja- ja tomaattiannosta.
KIRJOLOHI-HERKKUSIENIKASTIKE
Kerma + kirjolohi + herkkusienet = toimiva yhdistelmä!
KESÄN SALAATTI
Kepeä salaatti maistuu kesällä.
KATKARAPUSALAATTI JA SAVUKALA
Savukalasta saa kivoja salaatteja vaikka piknikille mukaan otettavaksi.
KATKARAPUPASTA
Pastan kiehumisajan käytät kätevästi kastikkeen tekoon, ja ruoka on valmis! Samalla ehdit jopa wokata kasvikset aterialle.
HÖYRYTETTYÄ KALAA JA PAPUJA
Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.
HOISIN-GLASEERATTU LOHI
Lohi maistuu aasialaisittain valmistettuna!
HERKKULAUTA
Nopea mutta näyttävä tarjoilu rentoihin juhliin ja illanviettoon.
HALSTRATTU KIRJOLOHIFILEE
Pidätkö kalan grillaamista haastavana? Et enää, kun pujotat fileen halsterin väliin.
GRILLIKALAA KERMAVIILIKASTIKKEELLA
Kala grilliin ja raikasta kastiketta päälle!
GRAAVISILAKKAVOILEIPÄ
Silakka maistuu myös leivällä! Voit tarjota silakkavoileivät esimerkiksi alkuruokana tai huikopalana.
BASILIKA-TOMAATTIHÖYSTETTY LIPEÄKALA
Lipeäkalan kanssa sopivat myös italian maut.
Annospaloina grillattu kirjolohi ja Muurikka-kasvikset
Kala ja kasvikset ovat kepeää ruokaa.