Rukiinen lohipihviburger
Tuoreesta lohifileestä valmistetusta lohipihvistä saat helposti herkulliset ja ruokaisat ruishampurilaiset.
Valmistusaika: n. 15 minuuttia
Annoksia: 4
Ainekset
4 kpl SJØ Lohipihvi naturel 130 g (2 pkt)
4 kpl pyöreää ruiseväsleipää (Oululainen Reissumies Tosi Tumma)
8 kpl pekoniviipaleita
4 kpl kananmunia
1-2 dl majoneesia
1 dl ketsuppia
2 tomaattia viipaleina
1 pieni sipuli ohuina viipaleina
4 salaatinlehteä
4 cheddarjuustoviipaletta
suolaa, mustapippuria
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Paista SJØ lohipihvejä 2 minuuttia molemmilta puolilta pannulla tai grillissä, mausta suolalla ja pippurilla. Kun pihvit alkavat olla kypsiä, lisää kuumien pihvien päälle cheddarjuustosiivut sulamaan.
Vaihe 2
Paista pannulla kananmunat ja pekoni.
Vaihe 3
Lämmitä eväsleivät pannulla, uunissa tai leivänpaahtimessa.
Vaihe 4
Levitä molemmille leivänpuolikkaille ketsuppia ja majoneesia.
Vaihe 5
Aseta leivän pohjapuolikkaalle salaatinlehti ja kokoa sen päälle kuuma pihvi, paistettu kananmuna, pekoni sekä tomaatti- ja sipuliviipaleet. Laita eväsleivän kansiosa päälle ja nauti välittömästi.