Rukiinen lohipihviburger

Tuoreesta lohifileestä valmistetusta lohipihvistä saat helposti herkulliset ja ruokaisat ruishampurilaiset.


Valmistusaika: n. 15 minuuttia

Annoksia: 4


Ainekset

4 kpl   SJØ Lohipihvi naturel 130 g (2 pkt)
4 kpl   pyöreää ruiseväsleipää (Oululainen Reissumies Tosi Tumma)
8 kpl   pekoniviipaleita
4 kpl   kananmunia
1-2 dl  majoneesia
1 dl     ketsuppia
2         tomaattia viipaleina
1         pieni sipuli ohuina viipaleina
4         salaatinlehteä
4         cheddarjuustoviipaletta
suolaa, mustapippuria

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Paista SJØ lohipihvejä 2 minuuttia molemmilta puolilta pannulla tai grillissä, mausta suolalla ja pippurilla. Kun pihvit alkavat olla kypsiä, lisää kuumien pihvien päälle cheddarjuustosiivut sulamaan.

Vaihe 2

Paista pannulla kananmunat ja pekoni.

Vaihe 3

Lämmitä eväsleivät pannulla, uunissa tai leivänpaahtimessa.

Vaihe 4

Levitä molemmille leivänpuolikkaille ketsuppia ja majoneesia.

Vaihe 5

Aseta leivän pohjapuolikkaalle salaatinlehti ja kokoa sen päälle kuuma pihvi, paistettu kananmuna, pekoni sekä tomaatti- ja sipuliviipaleet. Laita eväsleivän kansiosa päälle ja nauti välittömästi.