Remoulade-kastike ja savukirjolohi

Remoulade-kastike on monikäyttöinen ja sopii niin juhlaan kuin arkiseen SUBiin.


Valmistusaika: Alle ½ tuntia

Annoksia: 4


Ainekset

1          salottisipuli

1/2       pieni porkkana

1 rkl     kapriksia

2 rkl     persiljaa

4          anjovisfileetä

1/2 dl   maustekurkkua pieneksi kuutioituna

1/2 tl    sinappia

1 tl       mustapippuria

100 g   kermaviiliä

1 dl      majoneesia

Tarjoiluun

1 (n 750 g)      SJØ- savustettu kirjolohifilee

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Kuori ja hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi. Raasta porkkana raastimen isokoloisella terällä. Silppua kaprikset ja persilja ja hienonna anjovikset haarukalla lautasella.

Vaihe 2

Sekoita aineksista kastike. Anna maustua vähintään tunnin ajan. Käytä savukalan ja kalahampurilaisten kastikkeena ja katkarapu-SUBissa.