Remoulade-kastike ja savukirjolohi
Remoulade-kastike on monikäyttöinen ja sopii niin juhlaan kuin arkiseen SUBiin.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 4
Ainekset
1 salottisipuli
1/2 pieni porkkana
1 rkl kapriksia
2 rkl persiljaa
4 anjovisfileetä
1/2 dl maustekurkkua pieneksi kuutioituna
1/2 tl sinappia
1 tl mustapippuria
100 g kermaviiliä
1 dl majoneesia
Tarjoiluun
1 (n 750 g) SJØ- savustettu kirjolohifilee
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Kuori ja hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi. Raasta porkkana raastimen isokoloisella terällä. Silppua kaprikset ja persilja ja hienonna anjovikset haarukalla lautasella.
Vaihe 2
Sekoita aineksista kastike. Anna maustua vähintään tunnin ajan. Käytä savukalan ja kalahampurilaisten kastikkeena ja katkarapu-SUBissa.