Porsaan fileenoisetit graavilohella

Porsaan fileenoisetit voit kehystää maukkaasti graavilohella.


Valmistusaika: Alle ½ tuntia

Annoksia: 4


Ainekset

         porsaanfilee

150 g   SJØ-graavilohta

3 rkl     rypsiöljyä

1 tl       suolaa

1 tl       pippuria

Tarjoiluun

1 ps (500 g)    pakasteuunijuureksia

1 ps     pippurikastiketta

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Poista fileestä kalvot ja leikkaa se noin 3 cm pihveiksi. Kääräise pihvin ympärille graavilohiviipale ja kiinnitä se saumakohdasta cocktail-tikulla.

Vaihe 2

Paista pihveihin kauniin ruskea pinta kuumalla pannulla rypsiöljytilkassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä vielä 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.

Vaihe 3

Anna pihvien levähtää foliossa 5 minuuttia ennen tarjoilua. Nauti uunijuuresten sekä kastikkeen kera.