Porsaan fileenoisetit graavilohella
Porsaan fileenoisetit voit kehystää maukkaasti graavilohella.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 4
Ainekset
1 porsaanfilee
150 g SJØ-graavilohta
3 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1 tl pippuria
Tarjoiluun
1 ps (500 g) pakasteuunijuureksia
1 ps pippurikastiketta
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Poista fileestä kalvot ja leikkaa se noin 3 cm pihveiksi. Kääräise pihvin ympärille graavilohiviipale ja kiinnitä se saumakohdasta cocktail-tikulla.
Vaihe 2
Paista pihveihin kauniin ruskea pinta kuumalla pannulla rypsiöljytilkassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä vielä 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
Vaihe 3
Anna pihvien levähtää foliossa 5 minuuttia ennen tarjoilua. Nauti uunijuuresten sekä kastikkeen kera.