Pikainen savukalapasta
Täyteläinen pasta sopii hyvin vaikka kesäherkuksi.
Valmistusaika: Alle 15min
Annoksia: 4
Ainekset
3 rkl rypsiöljyä
½ ps (à 200 g) pakastesipulikuutioita
1 ps (à 200 g) pakasteherneitä
½ ps (à 150g) pakastepinaattia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl kaurakermaa
1 tl chilitahnaa
Tarjoiluun
600 g SJØ-savulohta (*
4 annosta pastaa keitettynä
kourallinen basilikan lehtiä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä
Valmistusohjeet
Kuullota sipulikuutiot kasviöljyssä. Lisää herneet, pinaatti ja valkosipuli. Kuumenna ja lisää kaurakerma ja chilitahna. Sekoita joukkoon keitetty pasta. Annostele lautasille ja nosta päälle savulohta paloina. Tarjoa basilikalla viimeisteltynä.