PIKAINEN SAVUKALAPASTA

Täyteläinen pasta sopii hyvin vaikka kesäherkuksi.


VALMISTUSAIKA: alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 4


Ainekset

3 rkl     rypsiöljyä

½ ps (à 200 g) pakastesipulikuutioita

1 ps (à 200 g) pakasteherneitä

½ ps (à 150g) pakastepinaattia

         valkosipulinkynttä hienonnettuna

2 dl      kaurakermaa

1 tl       chilitahnaa

TARJOILUUN

600 g   SJØ-savulohta (*

4 annosta        pastaa keitettynä

kourallinen      basilikan lehtiä

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

Valmistusohjeet

Kuullota sipulikuutiot kasviöljyssä. Lisää herneet, pinaatti ja valkosipuli. Kuumenna ja lisää kaurakerma ja chilitahna. Sekoita joukkoon keitetty pasta. Annostele lautasille ja nosta päälle savulohta paloina. Tarjoa basilikalla viimeisteltynä.