Lohipihviburger “perinteinen”

Tuoreesta lohifileestä valmistetusta lohipihvistä saat helposti herkulliset kalahampurilaiset.


Valmistusaika: n. 10 minuuttia

Annoksia: 4


Ainekset

4 kpl   SJØ Lohipihvi naturel 130 g (2 pkt)
4 kpl   hampurilaissämpylöitä
1-2 dl  majoneesia
1 dl     ketsuppia
2         tomaattia viipaleina
1-2     maustekurkkua viipaleina
4        salaatinlehteä
4        cheddarjuustoviipaletta
suolaa, mustapippuria

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Paista SJØ lohipihvejä 2 minuuttia molemmilta puolilta pannulla tai grillissä, mausta suolalla ja pippurilla. Kun pihvit alkavat olla kypsiä, lisää kuumien pihvien päälle cheddarjuustosiivut sulamaan.

Vaihe 2

Paahda tai grillaa sämpylät.

Vaihe 3

Levitä molemmille sämpylänpuolikkaille ketsuppia ja majoneesia, aseta pohjalle salaatinlehti ja kokoa sen päälle kuuma pihvi, tomaatti- ja suolakurkkuviipaleet sekä sämpyläkansi.

Vaihe 4

Nauti välittömästi.