Lohipihviburger “perinteinen”
Tuoreesta lohifileestä valmistetusta lohipihvistä saat helposti herkulliset kalahampurilaiset.
Valmistusaika: n. 10 minuuttia
Annoksia: 4
Ainekset
4 kpl SJØ Lohipihvi naturel 130 g (2 pkt)
4 kpl hampurilaissämpylöitä
1-2 dl majoneesia
1 dl ketsuppia
2 tomaattia viipaleina
1-2 maustekurkkua viipaleina
4 salaatinlehteä
4 cheddarjuustoviipaletta
suolaa, mustapippuria
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Paista SJØ lohipihvejä 2 minuuttia molemmilta puolilta pannulla tai grillissä, mausta suolalla ja pippurilla. Kun pihvit alkavat olla kypsiä, lisää kuumien pihvien päälle cheddarjuustosiivut sulamaan.
Vaihe 2
Paahda tai grillaa sämpylät.
Vaihe 3
Levitä molemmille sämpylänpuolikkaille ketsuppia ja majoneesia, aseta pohjalle salaatinlehti ja kokoa sen päälle kuuma pihvi, tomaatti- ja suolakurkkuviipaleet sekä sämpyläkansi.
Vaihe 4
Nauti välittömästi.