Lohilehtipihvi smash-tyyliin

Lohilehtipihvien valmistus on tosi helppoa. Herkullinen ateria syntyy hujauksessa myös kokemattomalta kokkaajalta.


Valmistusaika: n. 5 minuuttia

Annoksia: 2


Ainekset

300 g   SJØ Lohi Jauhelihaa (1 rasia)
öljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Jaa lohijauheliha kahteen osaan ja pyörittele niistä kaksi pyöreän muotoista palaa.

Vaihe 2

Lisää paistinpannulle tilkka öljyä ja kuumenna pannu kuumaksi.

Vaihe 3

Laita lohijauheliha keskelle kuumaa pannua, aseta pannun ja lohijauhelihapyörykän päälle arkki leivinpaperia ja paina leveällä kattilanpohjalla pyörykkä tasaisen ohueksi pihviksi.

Vinkki: paina kattilalla pihviä noin 10 – 15 sekuntia niin saat tasaisen rapean kullanruskean pinnan pihviin.

Vaihe 4

Käännä pihvi ja paista pihviä n. 1 minuutti myös toiselta puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vaihe 5

Tarjoile lohilehtipihvit maustevoin, perunamuusin ja vihannesten kera.