Lohicarpaccio

Sitruunalla kypsennetty lohi on keveä ja raikas alkupala.


Valmistusaika: Alle 15 min

Annoksia: 4


Ainekset

400 g   SJØ-lohifileetä (*

2          limettiä

50 g     parmesaanijuustoa raastettuna ja lastuina

1/2 dl   pinjansiemeniä paahdettuna

1 tl       chilimaustetta

2 tl       oliiviöljyä

1 rkl     rypsiöljyä

2 tl       viinietikkaa

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

Tarjoiluun

kourallinen      rucolaa

4 palaa            vaaleaa leipää

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Leikkaa nahattomasta lohesta lautasille ohuita viipaleita. Purista runsaasti limettimehua viipaleiden päälle ja raasta päälle parmesaanijuustoa. Ripottele annoksiin pinjansiemeniä sekä chiliä.

Vaihe 2

Valuta annoksiin hiukan oliiviöljyä.

Vaihe 3

Kääntele rucolanlehdet kevyesti rypsiöljyssä ja viinietikassa ja nosta annoksiin. Tarjoa alkupalana vaalean leivän kanssa.