LOHICARPACCIO

Sitruunalla kypsennetty lohi on keveä ja raikas alkupala.


VALMISTUSAIKA: alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 4


Ainekset

400 g   SJØ-lohifileetä (*

2          limettiä

50 g     parmesaanijuustoa raastettuna ja lastuina

1/2 dl   pinjansiemeniä paahdettuna

1 tl       chilimaustetta

2 tl       oliiviöljyä

1 rkl     rypsiöljyä

2 tl       viinietikkaa

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

TARJOILUUN

kourallinen      rucolaa

4 palaa            vaaleaa leipää

Valmistusohjeet

VAIHE 1

Leikkaa nahattomasta lohesta lautasille ohuita viipaleita. Purista runsaasti limettimehua viipaleiden päälle ja raasta päälle parmesaanijuustoa. Ripottele annoksiin pinjansiemeniä sekä chiliä.

VAIHE 2

Valuta annoksiin hiukan oliiviöljyä.

VAIHE 3

Kääntele rucolanlehdet kevyesti rypsiöljyssä ja viinietikassa ja nosta annoksiin. Tarjoa alkupalana vaalean leivän kanssa.