Kuumat katkarapuavokadot

Kokeile vaihteeksi avokadoja lämpiminä!


Valmistusaika: Alle 15 min

Annoksia: 2


Ainekset

         avokado

2          kananmunaa

1 dl      SJØ- isoja katkarapuja liemessä

1 tl       mustapippuria

0,5 dl   parmesaani- tai muuta juustoraastetta

3 rkl     tilliä

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Puolita avokado ja poista kivi teelusikan avulla. Jos kivi on kovin pieni, voit kovertaa hedelmälihaa hieman, jotta kolosta tulee suurempi.

Vaihe 2

Aseta avokadonpuolikkaat leikkuupinta ylöspäin leivinpaperilla vuoratulle pellille. Riko kananmunat puolikkaiden päälle. Valkuaista saattaa hieman valua yli, mutta se ei ole vaarallista.

Vaihe 3

Ripottele päälle mustapippuria ja juustoraastetta.

Vaihe 4

Grillaa folionyytissä tai paista 200 °C:ssa kunnes kananmuna on kypsynyt ja juusto pinnalla saanut hieman väriä.

Vaihe 5

Valuta katkaravut ja tarjoa avokadot katkarapujen kera. Koristele annos tillillä.