Kuumat katkarapuavokadot
Kokeile vaihteeksi avokadoja lämpiminä!
Valmistusaika: Alle 15 min
Annoksia: 2
Ainekset
1 avokado
2 kananmunaa
1 dl SJØ- isoja katkarapuja liemessä
1 tl mustapippuria
0,5 dl parmesaani- tai muuta juustoraastetta
3 rkl tilliä
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Puolita avokado ja poista kivi teelusikan avulla. Jos kivi on kovin pieni, voit kovertaa hedelmälihaa hieman, jotta kolosta tulee suurempi.
Vaihe 2
Aseta avokadonpuolikkaat leikkuupinta ylöspäin leivinpaperilla vuoratulle pellille. Riko kananmunat puolikkaiden päälle. Valkuaista saattaa hieman valua yli, mutta se ei ole vaarallista.
Vaihe 3
Ripottele päälle mustapippuria ja juustoraastetta.
Vaihe 4
Grillaa folionyytissä tai paista 200 °C:ssa kunnes kananmuna on kypsynyt ja juusto pinnalla saanut hieman väriä.
Vaihe 5
Valuta katkaravut ja tarjoa avokadot katkarapujen kera. Koristele annos tillillä.