Kirjolohisalaatti

Kylmäsavulohesta ja vihannesriisistä pirteän purjon ja tuoreen tillin kera syntyy verraton yhdistelmä, jota salaatiksikin kutsutaan.


Valmistusaika: Alle 15 min

Annoksia: 2


Ainekset

1 pkt (150 g)    SJØ- kylmäsavustettua kirjolohifileetä

1 ps (300 g) vihannes-riisisekoitusta (pakaste)

1 dl      purjoviipaleita

nippu   tilliä

½ tl      sitruunapippuria

½ tl      mustapippuria

½ tl      aromisuolaa

Tarjoiluun

100 g   kermaviiliä

kourallinen rucolaa

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Leikkaa kala pienemmiksi paloiksi ja sekoita sulatetun vihannes-riisisekoituksen joukkoon. Lisää purjoviipaleet, hienonnettu tilli ja mausteet.

Vaihe 2

Mausta salaatti: salaatin kanssa sopii esim. kermaviilikastike. Sekoita kastike salaatin joukkoon tai tarjoa kastike erikseen. Anna maustua viileässä hetken.

Vaihe 3

Tarjoa kevyenä lounaana tai iltapalana tuoreen leivän kera.