KIRJOLOHI-RUOHOSIPULIPASTA

Maustetuilla tuorejuustoilla saat uutta makua peruspastaan!


VALMISTUSAIKA: Alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 4


Ainekset

1 rkl     rypsiöljyä

2 rs (à 300 g) SJØ- pehmeän pippurisia kirjolohisuikaleita

1 pala  purjoa

1          suolakurkku

2,5 dl   ruokakermaa

1 dl      ruohosipulituorejuustoa

1 kynsi valkosipulia

1 tl       sitruunapippuria

TARJOILUUN

1 rs      tuorepastaa keitettynä

4 kortta            ruohosipulia

Valmistusohjeet

VAIHE 1

Lorauta pannulle tilkka öljyä ja paista kala siinä kypsäksi. Suikaloi purjo ja kuutioi suolakurkku ja lisää ne ja tuorejuusto pannulle.

VAIHE 2

Mausta valkosipulilla ja sitruunapippurilla.

VAIHE 3

Kiehauta tuorepasta ja annostele lautaselle kastikkeen kera. Ripottele päälle silputtua ruohosipulia.