KIRJOLOHI-RUOHOSIPULIPASTA
Maustetuilla tuorejuustoilla saat uutta makua peruspastaan!
VALMISTUSAIKA: Alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 4
Ainekset
1 rkl rypsiöljyä
2 rs (à 300 g) SJØ- pehmeän pippurisia kirjolohisuikaleita
1 pala purjoa
1 suolakurkku
2,5 dl ruokakermaa
1 dl ruohosipulituorejuustoa
1 kynsi valkosipulia
1 tl sitruunapippuria
TARJOILUUN
1 rs tuorepastaa keitettynä
4 kortta ruohosipulia
Valmistusohjeet
VAIHE 1
Lorauta pannulle tilkka öljyä ja paista kala siinä kypsäksi. Suikaloi purjo ja kuutioi suolakurkku ja lisää ne ja tuorejuusto pannulle.
VAIHE 2
Mausta valkosipulilla ja sitruunapippurilla.
VAIHE 3
Kiehauta tuorepasta ja annostele lautaselle kastikkeen kera. Ripottele päälle silputtua ruohosipulia.