Kirjolohi-maalaispata

Nopeassa padassa on paljon makua!


Valmistusaika: Alle ½ tuntia

Annoksia: 2


Ainekset

300 g   SJØ-kirjolohisuikaleita

1 ps (300 g)     maalaiskasviksia (Apetit)

1 rkl     rypsiöljyä

1 prk (400 g)   tomaattimurskaa

3          valkosipulinkynttä

1 tl       oreganoa

1 tl       suolaa

Tarjoiluun

2 palaa maalaisleipää

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Kuumenna tilkka rypsiöljyä kasarissa. Lisää kirjolohisuikaleet ja paista keskilämmöllä muutama minuutti.

Vaihe 2

Lisää loput ainekset ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa ennen tarjoilua.

Vaihe 3

Tarjoa hyvän leivän kanssa.