Kirjolohi-maalaispata
Nopeassa padassa on paljon makua!
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 2
Ainekset
300 g SJØ-kirjolohisuikaleita
1 ps (300 g) maalaiskasviksia (Apetit)
1 rkl rypsiöljyä
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä
1 tl oreganoa
1 tl suolaa
Tarjoiluun
2 palaa maalaisleipää
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Kuumenna tilkka rypsiöljyä kasarissa. Lisää kirjolohisuikaleet ja paista keskilämmöllä muutama minuutti.
Vaihe 2
Lisää loput ainekset ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa ennen tarjoilua.
Vaihe 3
Tarjoa hyvän leivän kanssa.