Kirjolohi-kasvispasta
Kotoisaa kalapastaa kesäkurpitsalla ja valkosipulilla.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 4
Ainekset
3 rkl rypsiöljyä
2 rs (à 300 g) SJØ-kirjolohisuikaleita
2 ½ dl ruokakermaa
12 kirsikkatomaattia
1 paprika paloina
puolikas kesäkurpitsa ohuina siivuina
1 dl purjoa renkaina
1 rkl tilliä
1 kynsi valkosipulia
Tarjoiluun
400 g tuorepastaa
½ dl parmesaanijuustoa
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Tee tämä ruoka kahden paistinpannun tekniikalla: toinen voi olla peruspaistinpannu, toinen wok- tai paistinpannu. Kuumenna molemmilla pannuilla tilkka kasviöljyä. Kypsennä toisella pannulla kalasuikaleet ja wokkaa toisella pannulla tomaatit, paprika, kesäkurpitsa ja purjo.
Vaihe 2
Kiehauta lisukkeeksi tuorepasta. Lisää kalan joukkoon ruokakerma ja hauduta hetki.
Vaihe 3
Yhdistä kala ja kasvikset. Lisää kynsi tai kaksi valkosipulia pieneksi silputtuna. Mausta kala-kasviskastike reilusti tuoreella tillillä.
Vaihe 4
Annostele pasta lautasille ja tarjoa parmesaanijuustoraasteen kera.