KIRJOLOHI-KASVISPASTA

Kotoisaa kalapastaa kesäkurpitsalla ja valkosipulilla.


VALMISTUSAIKA: ALLE ½ TUNTIAANNOKSIA: 4


Ainekset

3 rkl     rypsiöljyä

2 rs (à 300 g) SJØ-kirjolohisuikaleita

2 ½ dl  ruokakermaa

12        kirsikkatomaattia

1          paprika paloina

puolikas kesäkurpitsa ohuina siivuina

1 dl      purjoa renkaina

1 rkl     tilliä

1 kynsi valkosipulia

TARJOILUUN

400 g   tuorepastaa

½ dl     parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

VAIHE 1

Tee tämä ruoka kahden paistinpannun tekniikalla: toinen voi olla peruspaistinpannu, toinen wok- tai paistinpannu. Kuumenna molemmilla pannuilla tilkka kasviöljyä. Kypsennä toisella pannulla kalasuikaleet ja wokkaa toisella pannulla tomaatit, paprika, kesäkurpitsa ja purjo.

VAIHE 2

Kiehauta lisukkeeksi tuorepasta. Lisää kalan joukkoon ruokakerma ja hauduta hetki.

VAIHE 3

Yhdistä kala ja kasvikset. Lisää kynsi tai kaksi valkosipulia pieneksi silputtuna. Mausta kala-kasviskastike reilusti tuoreella tillillä.

VAIHE 4

Annostele pasta lautasille ja tarjoa parmesaanijuustoraasteen kera.