Kirjolohi-hernekuskus

Kuskus on näppärä lisäke, joka huutaa seurakseen reilua lehtipersilja- ja tomaattiannosta.


Valmistusaika: Alle ½ tuntia

Annoksia: 2


Ainekset

1 rkl     rypsiöljyä

70 g     sipulikuutioita

300 g   SJØ-kirjolohisuikaleita

1 ps (200 g)     pakasteherneitä

1 pkt (285 g)    mustapapuja

Tarjoiluun

2 dl      kuskusia

2 dl      lehtipersiljaa

2          luumutomaattia kuutioituna

         limetti

1 tl       mustapippuria

1 tl       suolaa

hyvää leipää

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Kuumenna kasviöljy pannulla ja kuullota sipulit kypsiksi. Lisää kalasuikaleet ja paista ne kypsiksi.

Vaihe 2

Lisää pannulle herneet ja valutetut pavut. Kuumenna.

Vaihe 3

Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Vaihe 4

Sekoita aineksista annos ja raikasta se reilulla puristuksella limettimehua.