Kirjolohi-hernekuskus
Kuskus on näppärä lisäke, joka huutaa seurakseen reilua lehtipersilja- ja tomaattiannosta.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 2
Ainekset
1 rkl rypsiöljyä
70 g sipulikuutioita
300 g SJØ-kirjolohisuikaleita
1 ps (200 g) pakasteherneitä
1 pkt (285 g) mustapapuja
Tarjoiluun
2 dl kuskusia
2 dl lehtipersiljaa
2 luumutomaattia kuutioituna
1 limetti
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
hyvää leipää
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Kuumenna kasviöljy pannulla ja kuullota sipulit kypsiksi. Lisää kalasuikaleet ja paista ne kypsiksi.
Vaihe 2
Lisää pannulle herneet ja valutetut pavut. Kuumenna.
Vaihe 3
Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Vaihe 4
Sekoita aineksista annos ja raikasta se reilulla puristuksella limettimehua.