KIRJOLOHI-HERKKUSIENIKASTIKE
Kerma + kirjolohi + herkkusienet = toimiva yhdistelmä!
VALMISTUSAIKA: Alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 2
Ainekset
1 rkl rypsiöljyä
1 dl sipulikuutioita
300 g SJØ-kirjolohisuikaleita
1 prk Chili & Paprika -ranskankermavalmistetta (Creme Bonjour)
1 pkt herkkusieniä
1 rkl tilliä silputtuna
TARJOILUUN
1 ps (750 g) uunijuureksia (pakaste)
Valmistusohjeet
VAIHE 1
Kypsennä uunijuurekset pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
VAIHE 2
Lorauta tilkka öljyä pannulle ja kuullota siinä sipulikuutiot. Lisää pannulle herkkusienet ja paista hetki.
VAIHE 3
Lisää kirjolohisuikaleet. Kalan kypsyttyä lusikoi tuorejuusto pannulle ja mausta tillillä. Nauti uunijuuresten kera.