KIRJOLOHI-HERKKUSIENIKASTIKE

Kerma + kirjolohi + herkkusienet = toimiva yhdistelmä!


VALMISTUSAIKA: Alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 2


Ainekset

1 rkl     rypsiöljyä

1 dl      sipulikuutioita

300 g   SJØ-kirjolohisuikaleita

1 prk    Chili & Paprika -ranskankermavalmistetta (Creme Bonjour)

1 pkt    herkkusieniä

1 rkl     tilliä silputtuna

TARJOILUUN

1 ps (750 g)     uunijuureksia (pakaste)

Valmistusohjeet

VAIHE 1

Kypsennä uunijuurekset pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

VAIHE 2

Lorauta tilkka öljyä pannulle ja kuullota siinä sipulikuutiot. Lisää pannulle herkkusienet ja paista hetki.

VAIHE 3

Lisää kirjolohisuikaleet. Kalan kypsyttyä lusikoi tuorejuusto pannulle ja mausta tillillä. Nauti uunijuuresten kera.