Kirjolohi-äyriäisvartaat
Raikkaan sitruunaiset vartaat valmistuvat vaivatta!
Valmistusaika: ½ – 1 tunti
Annoksia: 2
Ainekset
1 rs (280 g/150g) SJØ- valkokatkaravunpyrstöjä liemessä
1 SJØ-kirjolohifilee (*
1 kpl sitruunaa (lohkottuna)
Marinadi:
1/2 dl rypsiöljyä
1/2 sitruunan mehu
2 rkl hunajaa
1/2 tl valkopippuria rouhittuna
2 kynttä valkosipulia silputtuna
Tarjoiluun
2 rkl lehtipersiljaa
2 rkl aiolia
Lisukkeeksi:
Muurikka-kasviksia
(*Tuote myydään palvelutiskiltä
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Sekoita marinadi. Paloittele kirjolohifilee kulhoon, lisää valutetut äyriäiset ja kaada joukkoon marinadia. Anna marinoitua jääkaapissa puolisen tuntia.
Vaihe 2
Leikkaa sitruunasta lohkoja tai leveitä siivuja. Kokoa kirjolohesta, äyriäisistä, sitruunasta ja parsakaalista vartaat. Pariloi tarjolle Muurikka-kasvikset ja grillaa vartaat kypsäksi keskilämmöllä, niitä grillauksen aikana marinadilla valellen.
Vaihe 3
Silppua valmiille vartaille lehtipersiljaa. Tarjoa vartaat aiolin ja kasvisten kanssa.