Kesän salaatti

Kepeä salaatti maistuu kesällä.


Valmistusaika: Alle 15 min

Annoksia: 4


Ainekset

2 ruukkua        salaattia

½ rasiaa          rucolaa

200 g   retiisiä viipaloituna

200 g   kirsikkatomaatteja puolitettuna

200 g   herneenpalkoja

400 g   SJØ-savukirjolohta (*

Kastike:

1 rkl     soijakastiketta

1 rkl     hunajaa

1 rkl     sitruunamehua

1 rkl     rypsiöljyä

1 tl       suolaa

1 tl       mustapippuria

Päälle:

1 rkl     paahdettuja auringonkukansiemeniä

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

Valmistusohjeet

Perkaa herneenpalot. Huuhtele salaatin ainekset ja pilko. Kokoa aineksista salaatti. Viimeistele se kastikkeella ja auringonkukansiemenillä.