Katkarapusalaatti ja savukala

Savukalasta saa kivoja salaatteja vaikka piknikille mukaan otettavaksi.


Valmistusaika: Alle ½ tuntia

Annoksia: 4


Ainekset

1 ruukku          lehtisalaattia

1 ruukku          rucolaa

         avokadoa

1 rs (280/150 g) SJØ- isoja katkarapuja liemessä

½ dl     aiolia

½         limetin mehu

½ dl     paahdettuja, kuorellisia manteleita

Tarjoiluun

1 (n. 750 g)     SJØ -savustettu kirjolohifilee

(kypsiä varhaisperunoita ja/tai pakasteherneitä)

Valmistusohjeet

Valuta katkaravut. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele rucola. Leikkaa avokadot kuutioiksi. Sekoita aioliin limettimehu. Kokoa aineksista salaatti ja viimeistele se paahdetuilla manteleilla. Tarjoa savukalan kanssa.

Vinkki! Voit jatkaa salaattia halutessasi höyrytetyillä herneillä tai kypsillä varhaisperunoilla.