Katkarapusalaatti ja savukala
Savukalasta saa kivoja salaatteja vaikka piknikille mukaan otettavaksi.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 4
Ainekset
1 ruukku lehtisalaattia
1 ruukku rucolaa
2 avokadoa
1 rs (280/150 g) SJØ- isoja katkarapuja liemessä
½ dl aiolia
½ limetin mehu
½ dl paahdettuja, kuorellisia manteleita
Tarjoiluun
1 (n. 750 g) SJØ -savustettu kirjolohifilee
(kypsiä varhaisperunoita ja/tai pakasteherneitä)
Valmistusohjeet
Valuta katkaravut. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele rucola. Leikkaa avokadot kuutioiksi. Sekoita aioliin limettimehu. Kokoa aineksista salaatti ja viimeistele se paahdetuilla manteleilla. Tarjoa savukalan kanssa.
Vinkki! Voit jatkaa salaattia halutessasi höyrytetyillä herneillä tai kypsillä varhaisperunoilla.