KATKARAPUPASTA

Pastan kiehumisajan käytät kätevästi kastikkeen tekoon, ja ruoka on valmis! Samalla ehdit jopa wokata kasvikset aterialle.


VALMISTUSAIKA: Alle 5 minuuttiaANNOKSIA: 2


Ainekset

1 ps (200 g)     sipulikuutioita

1 dl      rypsiöljyä (sitruunalla maustettua)

1 rs (280/150 g) SJØ- valkokatkaravunpyrstöjä liemessä

50 g     parmesaanijuustoa hienona raasteena

TARJOILUUN

1 rasia tuorepastaa

1 rs (200 g) wok-kasviksia (tuore)

reilusti ruohosipulia silputtuna

Valmistusohjeet

VAIHE 1

Paista sipuli kypsäksi paistinpannulla kasviöljyssä. Lisää pannulle wok-kasvikset ja paista pari minuuttia.

VAIHE 2

Valuta äyriäisten liemi pois ja huuhtaise ne kylmällä vedellä.

VAIHE 3

Mittaa reiluun tarjoilukulhoon rypsiöljy ja parmesaanijuusto. Lisää valutetut äyriäiset ja kasvisseos.

VAIHE 4

Kiehauta pasta ja annostele se suoraan lautasille. Annostele katkarapupastakastike pastan ylle.