Katkarapupasta

Pastan kiehumisajan käytät kätevästi kastikkeen tekoon, ja ruoka on valmis! Samalla ehdit jopa wokata kasvikset aterialle.


Valmistusaika: Alle 5 min

Annoksia: 2


Ainekset

1 ps (200 g)     sipulikuutioita

1 dl      rypsiöljyä (sitruunalla maustettua)

1 rs (280/150 g) SJØ- valkokatkaravunpyrstöjä liemessä

50 g     parmesaanijuustoa hienona raasteena

Tarjoiluun

1 rasia tuorepastaa

1 rs (200 g) wok-kasviksia (tuore)

reilusti ruohosipulia silputtuna

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Paista sipuli kypsäksi paistinpannulla kasviöljyssä. Lisää pannulle wok-kasvikset ja paista pari minuuttia.

Vaihe 2

Valuta äyriäisten liemi pois ja huuhtaise ne kylmällä vedellä.

Vaihe 3

Mittaa reiluun tarjoilukulhoon rypsiöljy ja parmesaanijuusto. Lisää valutetut äyriäiset ja kasvisseos.

Vaihe 4

Kiehauta pasta ja annostele se suoraan lautasille. Annostele katkarapupastakastike pastan ylle.