Katkarapupasta
Pastan kiehumisajan käytät kätevästi kastikkeen tekoon, ja ruoka on valmis! Samalla ehdit jopa wokata kasvikset aterialle.
Valmistusaika: Alle 5 min
Annoksia: 2
Ainekset
1 ps (200 g) sipulikuutioita
1 dl rypsiöljyä (sitruunalla maustettua)
1 rs (280/150 g) SJØ- valkokatkaravunpyrstöjä liemessä
50 g parmesaanijuustoa hienona raasteena
Tarjoiluun
1 rasia tuorepastaa
1 rs (200 g) wok-kasviksia (tuore)
reilusti ruohosipulia silputtuna
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Paista sipuli kypsäksi paistinpannulla kasviöljyssä. Lisää pannulle wok-kasvikset ja paista pari minuuttia.
Vaihe 2
Valuta äyriäisten liemi pois ja huuhtaise ne kylmällä vedellä.
Vaihe 3
Mittaa reiluun tarjoilukulhoon rypsiöljy ja parmesaanijuusto. Lisää valutetut äyriäiset ja kasvisseos.
Vaihe 4
Kiehauta pasta ja annostele se suoraan lautasille. Annostele katkarapupastakastike pastan ylle.