KATKARAPU-SUB

Nuoriso tykkää, kun käteen tyrkätään mehevä SUB.


VALMISTUSAIKA: Alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 2


Ainekset

1          patonki

2          tomaattia ohuina viipaleina

1          punasipuli kuutioituna ja renkaina

½ rs (280 g/150 g) SJØ- isoja katkarapuja liemessä

3 rkl     remoulade-kastiketta

Remoulade-kastike:

1          salottisipuli

1/2       pientä porkkanaa

1 rkl     kapriksia

2 rkl     persiljaa

4          anjovisfileetä

1/2 dl   maustekurkkua pieneksi kuutioituna

1/2 tl    sinappia

1 tl       mustapippuria

100 g   kermaviiliä

1 dl      majoneesia

Valmistusohjeet

VAIHE 1

Kastikkeen valmistus: Kuori ja hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi. Raasta porkkana raastimen isokoloisella terällä. Silppua kaprikset ja persilja ja hienonna anjovikset haarukalla lautasella. Sekoita muiden kastikeainesten kanssa.

VAIHE 2

Kuumenna patonki nopeasti kuumassa uunissa tai paloiteltuna mikroaaltouunissa. Tee patonkiin pituussuunnassa syvä viilto ja täytä patonki tomaatilla, punasipulilla ja katkaravuilla. Lusikoi päälle remoulade-kastiketta. Herkuttele heti.

Vinkki! Kesäkeittiössä ja tuvan keittiössä voit pariloida pitkänkin patongin nopeasti kuumalla hellalevyllä ennen täyttämistä.