Katkarapu-melonisalsa avokadolla

Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.


Valmistusaika: Alle 5 min

Annoksia: 6


Ainekset

1 rasia (280 g/150 g) SJØ- isoja katkarapuja liemessä

½         verkkomeloni

2 rkl     lehtipersiljaa

1/2       limetin kuori ja mehu

1 tl       suolaa

1 tl       mustapippuria

Tarjoiluun

         avokadoa

1 rkl     tilliä silputtuna

Valmistusohjeet

Valuta liemi katkaravuista. Puolita meloni ja poista siemenet. Kuori ja kuutio meloni. Silppua melonikuutioiden joukkoon lehtipersilja. Pese limetti ja ota siitä kuoriraudalla ohuita suikaleita melonisalsan mausteeksi. Purista limetin mehu hedelmäsalsaan, lisää katkaravut ja mausta seos. Puolita avokadot ja jaa katkarapuseos niille. Koristele tillillä ja tarjoa.