Katkarapu-melonisalsa avokadolla
Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.
Valmistusaika: Alle 5 min
Annoksia: 6
Ainekset
1 rasia (280 g/150 g) SJØ- isoja katkarapuja liemessä
½ verkkomeloni
2 rkl lehtipersiljaa
1/2 limetin kuori ja mehu
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
Tarjoiluun
3 avokadoa
1 rkl tilliä silputtuna
Valmistusohjeet
Valuta liemi katkaravuista. Puolita meloni ja poista siemenet. Kuori ja kuutio meloni. Silppua melonikuutioiden joukkoon lehtipersilja. Pese limetti ja ota siitä kuoriraudalla ohuita suikaleita melonisalsan mausteeksi. Purista limetin mehu hedelmäsalsaan, lisää katkaravut ja mausta seos. Puolita avokadot ja jaa katkarapuseos niille. Koristele tillillä ja tarjoa.