Höyrytettyä kalaa ja papuja
Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.
Valmistusaika: Alle 15 minuuttia
Annoksia: 4
Ainekset
1 ps (300 g) papusekoitusta
4 palaa SJØ-kirjolohifileetä (*
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
Tarjoiluun
3 rkl kermaviiliä
kourallinen yrttejä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Laita kattilaosaan vettä ja nosta höyrytysosa sen päälle. Kaada jäiset pavut höyrykattilan höyrytysosaan. Nosta päälle kirjolohta annospaloiksi leikattuna. Mausta kukin annospala syöjän makumieltymysten mukaiseksi.
Vaihe 2
Sulje kansi ja höyrytä noin 10 minuuttia eli kunnes kala on kypsää ja kasvikset kuumia.
Vaihe 3
Tarjoa esimerkiksi kermaviilistä ja yrteistä sekoitetun kastikkeen kanssa.