Höyrytettyä kalaa ja papuja

Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.


Valmistusaika: Alle 15 minuuttia

Annoksia: 4


Ainekset

1 ps (300 g)     papusekoitusta

4 palaa            SJØ-kirjolohifileetä (*

1 tl       suolaa

1 tl       mustapippuria

2 rkl     sitruunamehua

Tarjoiluun

3 rkl     kermaviiliä

kourallinen yrttejä

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Laita kattilaosaan vettä ja nosta höyrytysosa sen päälle. Kaada jäiset pavut höyrykattilan höyrytysosaan. Nosta päälle kirjolohta annospaloiksi leikattuna. Mausta kukin annospala syöjän makumieltymysten mukaiseksi.

Vaihe 2

Sulje kansi ja höyrytä noin 10 minuuttia eli kunnes kala on kypsää ja kasvikset kuumia.

Vaihe 3

Tarjoa esimerkiksi kermaviilistä ja yrteistä sekoitetun kastikkeen kanssa.