HÖYRYTETTYÄ KALAA JA PAPUJA
Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.
VALMISTUSAIKA: Alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 4
Ainekset
1 ps (300 g) papusekoitusta
4 palaa SJØ-kirjolohifileetä (*
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
TARJOILUUN
3 rkl kermaviiliä
kourallinen yrttejä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä
Valmistusohjeet
VAIHE 1
Laita kattilaosaan vettä ja nosta höyrytysosa sen päälle. Kaada jäiset pavut höyrykattilan höyrytysosaan. Nosta päälle kirjolohta annospaloiksi leikattuna. Mausta kukin annospala syöjän makumieltymysten mukaiseksi.
VAIHE 2
Sulje kansi ja höyrytä noin 10 minuuttia eli kunnes kala on kypsää ja kasvikset kuumia.
VAIHE 3
Tarjoa esimerkiksi kermaviilistä ja yrteistä sekoitetun kastikkeen kanssa.