Hoisin-glaseerattu lohi

Lohi maistuu aasialaisittain valmistettuna!


Valmistusaika: ½ – 1 tunti

Annoksia: 4


Ainekset

1          SJØ-lohifilee (*

Kastike:

2 rkl     hoisin-kastiketta

2 rkl     soijakastiketta

1 tl       limettimehua

1 tl       sokeria

1 tl       rypsiöljyä

2          valkosipulin kynttä

1 tl       jauhettua inkivääriä tai tuoretta inkivääriä raastettuna

Päälle:

1 tl       seesaminsiemeniä paahdettuna

kourallinen lehtipersiljaa

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Sekoita kastikkeen ainekset. Leikkaa lohi annospaloiksi. Nosta annospalat kulhoon ja kaada kastike joukkoon. Marinoi kalapaloja jääkaapissa puolesta tunnista tuntiin.

Vaihe 2

Kypsennä lohipalat pannulla paistaen tai isompi määrä uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes lohi on saavuttanut haluamasi kypsyysasteen (sisälämpötila 50°C, riskiryhmille 72°C).