Hoisin-glaseerattu lohi
Lohi maistuu aasialaisittain valmistettuna!
Valmistusaika: ½ – 1 tunti
Annoksia: 4
Ainekset
1 SJØ-lohifilee (*
Kastike:
2 rkl hoisin-kastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 tl limettimehua
1 tl sokeria
1 tl rypsiöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl jauhettua inkivääriä tai tuoretta inkivääriä raastettuna
Päälle:
1 tl seesaminsiemeniä paahdettuna
kourallinen lehtipersiljaa
(*Tuote myydään palvelutiskiltä
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Sekoita kastikkeen ainekset. Leikkaa lohi annospaloiksi. Nosta annospalat kulhoon ja kaada kastike joukkoon. Marinoi kalapaloja jääkaapissa puolesta tunnista tuntiin.
Vaihe 2
Kypsennä lohipalat pannulla paistaen tai isompi määrä uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes lohi on saavuttanut haluamasi kypsyysasteen (sisälämpötila 50°C, riskiryhmille 72°C).