GRAAVILOHTA, RUISLEIPÄÄ JA KONJAKKISINAPPIA

Konjakki tekee sinapista erityistä herkkua.


VALMISTUSAIKA: Alle 15 minuuttiaANNOKSIA: 12


Ainekset

1 tlk (100 g)     Colman’s sinappijauhetta

1 dl      sokeria

2 dl      kermaa

3 rkl     rypsiöljyä

3 tl       vaaleaa viinietikkaa

1 tl       suolaa

2 rkl     konjakkia

TARJOILUUN

150 g   SJØ-graavilohta

1 pkt    ruisleipää

Valmistusohjeet

VAIHE 1

Mittaa ainekset kattilaan ja keittele miedolla lämmöllä muutama minuutti, varo polttamasta pohjaan. Kuumenna lasipurkki uunissa.

VAIHE 2

Laita valmis sinappi kuumennettuun lasipurkkiin ja nosta kylmään jähmettymään.

VAIHE 3

Tarjoa graavilohen kanssa.