Graavilohta, ruisleipää ja konjakkisinappia
Konjakki tekee sinapista erityistä herkkua.
Valmistusaika: Alle 15 min
Annoksia: 12
Ainekset
1 tlk (100 g) Colman’s sinappijauhetta
1 dl sokeria
2 dl kermaa
3 rkl rypsiöljyä
3 tl vaaleaa viinietikkaa
1 tl suolaa
2 rkl konjakkia
Tarjoiluun
150 g SJØ-graavilohta
1 pkt ruisleipää
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Mittaa ainekset kattilaan ja keittele miedolla lämmöllä muutama minuutti, varo polttamasta pohjaan. Kuumenna lasipurkki uunissa.
Vaihe 2
Laita valmis sinappi kuumennettuun lasipurkkiin ja nosta kylmään jähmettymään.
Vaihe 3
Tarjoa graavilohen kanssa.