Annospaloina grillattu kirjolohi ja Muurikka-kasvikset
Kala ja kasvikset ovat kepeää ruokaa.
Valmistusaika: Alle ½ tuntia
Annoksia: 4
Ainekset
1 SJØ-kirjolohifilee (*
kalamaustetta
1 ps (500 g) Muurikka-kasviksia (Apetit)
Tarjoiluun
1 ps jäävuorisalaattia
4 tomaattia
2 tl rypsiöljyä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä
Valmistusohjeet
Vaihe 1
Grillaa kirjolohifilee kypsäksi keskilämmöllä ja mausta se. Pariloi samalla Muurikka-kasvikset.
Vinkki! Jos käytät maustamatonta tai mustapippurilla maustettua kalaa, sivele kalan pintaa pariloinnin aikana BBQ-kastikkeella.
Vaihe 2
Valmista lisukkeeksi salaatista ja tomaatista sekoitettu, rypsiöljyllä viimeistelty salaatti.