Annospaloina grillattu kirjolohi ja Muurikka-kasvikset

Kala ja kasvikset ovat kepeää ruokaa.


VALMISTUSAIKA: Alle ½ tuntiaANNOKSIA: 4


Ainekset

1 SJØ-kirjolohifilee (*

kalamaustetta

1 ps (500 g) Muurikka-kasviksia (Apetit)

TARJOILUUN

1 ps jäävuorisalaattia

4 tomaattia

2 tl rypsiöljyä

(*Tuote myydään palvelutiskiltä

Valmistusohjeet

VAIHE 1

Grillaa kirjolohifilee kypsäksi keskilämmöllä ja mausta se. Pariloi samalla Muurikka-kasvikset.

Vinkki! Jos käytät maustamatonta tai mustapippurilla maustettua kalaa, sivele kalan pintaa pariloinnin aikana BBQ-kastikkeella.

VAIHE 2

Valmista lisukkeeksi salaatista ja tomaatista sekoitettu, rypsiöljyllä viimeistelty salaatti.