Sinäkin jäät pian koukkuun!Makeiden ja suolaisten vesien antimista monipuolista, hyvää ruokaa.
Koska kala on intohimomme, haluamme auttaa sinua tutustumaan näihin upeisiin raaka-aineisiin ja tekemään niistä helposti parasta pöytään. Reseptikirjastostamme löydät ohjeita, joiden avulla loihdit kalasta ja äyriäisistä herkkuja, jotka vievät kielen mennessään!
Katkarapuskagen
Katkarapuskagen on näyttävä ja herkullinen ympärivuotinen klassikko. Voit tarjoilla katkarapuskagenit omana ruokalajinaan kokonaisina runsastäytteisinä leipinä tai pienempinä alku- tai coctailpaloina. Niin tai näin – Suosio on taattu.
Kuumat katkarapuavokadot
Kokeile vaihteeksi avokadoja lämpiminä!
Katkarapu-sub
Nuoriso tykkää, kun käteen tyrkätään mehevä SUB.
Katkarapu-melonisalsa avokadolla
Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.
Vuohenjuustoleivät
Vuohenjuustoleivät maistuvat jouluna ja juhannuksena, aamulla ja illalla.
Suuret oliivit ja paistettu graavilohi
Pannulla paistettu graavikala oliivien kera on maukas huikopala.
Sinappisilakat
Itse tehdyistä sinappisilakoista loihdit naposteltavaa niin juhlapöytään kuin välipalaleivän päällekin.
Savukalatahna
Savukalatahna on proteiinipitoinen, vähärasvainen leivänpäällinen.
Ruukkusiika
Ilahduttavan uudenlainen kalaherkku vaikka joulu- tai buffet-pöytään
Remoulade-kastike ja savukirjolohi
Remoulade-kastike on monikäyttöinen ja sopii niin juhlaan kuin arkiseen SUBiin.
Punasipuli-tillihöystetty graavilohi
Helppo lisuke graavikalasta.
Melonisalsa ja savukirjolohi
Melonisalsa on maukas ja näyttävä lisäke savukalalle.
Marinoidut savusilakat
Savusilakat saavat lisäytyä kirpsakasta marinadista. Sopii vaikka leivän päälle.
Lohipastrami
Herkullinen tapa valmistaa lohta noutopöytään tai salaattiin.
Lohibagelit
Savu- ja kylmäsavukala on kerrassaan maukas täyte muhkeille bageleille.
Kulibjaka eli lohipiirakka
Tämä suolainen piirakka maistuu vaikka iltapalana.
Graavilohta, ruisleipää ja konjakkisinappia
Konjakki tekee sinapista erityistä herkkua.
Herkkulauta
Nopea mutta näyttävä tarjoilu rentoihin juhliin ja illanviettoon.
Graavisilakkavoileipä
Silakka maistuu myös leivällä! Voit tarjota silakkavoileivät esimerkiksi alkuruokana tai huikopalana.