Sinäkin jäät pian koukkuun!Makeiden ja suolaisten vesien antimista monipuolista, hyvää ruokaa.
Koska kala on intohimomme, haluamme auttaa sinua tutustumaan näihin upeisiin raaka-aineisiin ja tekemään niistä helposti parasta pöytään. Reseptikirjastostamme löydät ohjeita, joiden avulla loihdit kalasta ja äyriäisistä herkkuja, jotka vievät kielen mennessään!
Kirjolohi-äyriäisvartaat
Raikkaan sitruunaiset vartaat valmistuvat vaivatta!
Jättikatkarapu-lohivartaat
Lohi-valkokatkarapu-graavilohivartaat vaativat askartelua, mutta ovat kerrassaan herkullisia.
Teriyakikalaa ja kaalia
Varhaiskaali on hauska lisäke grillatulle kalalle.
Savustettu kirjolohi savumakkara-juustoseoksen kera
Savustettaessa kalaa voi olla luova. Pönttöön voi lisätä vaikka lenkkiä ja juustoa.
Savukalaa ja halloumia
Halloumi on kasvissyöjien ja nuorison suosikki. Grillaa sitä kirjolohen ja vesimelonin kanssa.
Porsaan fileenoisetit graavilohella
Porsaan fileenoisetit voit kehystää maukkaasti graavilohella.
Parsaa kylmäsavulohella ja valkohomejuustolla
Keitetty parsa kannattaa herkutella kylmäsavulohen ja valkohomejuuston kera.
Korianteriahvenet
Chilistä tulistuvaa ahventa grillissä korianterilla kruunattuna.
Korealaiset bbq-vartaat
Koreassa grillataan paljon ja maut ovat kohdallaan!
Halstrattu kirjolohifilee
Pidätkö kalan grillaamista haastavana? Et enää, kun pujotat fileen halsterin väliin.
Grillikalaa kermaviilikastikkeella
Kala grilliin ja raikasta kastiketta päälle!
Annospaloina grillattu kirjolohi ja Muurikka-kasvikset
Kala ja kasvikset ovat kepeää ruokaa.